Yasal Dolandırıcı site… Kesinlikle uzak durun…

Soru

ODDSBAHİS – oddsbahis51.com
Ben yıllardır birçok sitede oyun oynarım. Ama hayatımda bu kadar düzenbaz bir site görmedim.

Siteyi denemek için 500 TL yatırım yapmıştım. Kaybettim. Sonra bir kez daha 500 TL yükledim.

Bu 500 TL de jackpot denk geldi ve 20.000 TL oldu bakiyem (Bu arada ne yatırım ne, kayıp bonusu ne de herhangi bir bonus almadım)

Çekim talebi oluşturduğumda, talebimi iptal ettiler ve sebebini sorduğumda, Jackpot verebilen oyunlarda çekim üst limiti 5 katıymış. Yanlış okumadınız 5 KATI….

Tabi bayağı tartıştık. Ve bir de son yatırım miktarının 5 katı. Yani diğer yatırımı göz önünde bulundurmuyorlar. Velhasıl 17500 TL, ilk yatırdığım 500 ü de katarsak 18000 TL dolandırdılar.

Siz siz olun bu siteden uzak durun. hevesiniz benim gibi kursağınızda kalır.

Görüsme:
Agent Aleyna görüsmeye katildi.
[16/04/2022 03:36:55] Aleyna: Güncel adresimiz www.oddsbahis51.com• Casino alanlarında
yatırım ve kaybınız için 2 ayrı bonustan faydalanabilirsiniz.• Haftanın 4 gününe özel casino alanları
için %40’a varan bonus imkanı.Merhabalar İsmim AleynaHoş geldiniz Sizlere nasıl yardımcı
olabilirim?
[16/04/2022 03:37:03] Mustafa: Merhaba Aleyna hanım
[16/04/2022 03:37:08] Mustafa: az önce görüşmüştük
[16/04/2022 03:37:16] Mustafa: çekimim iptal edildi neden acaba ?
[16/04/2022 03:37:27] Aleyna: Hoşgeldiniz Mustafa bey.
[16/04/2022 03:37:29] Aleyna: Memnuniyetle, hemen kontrol ediyorum. İşleminizi incelerken bir
kaç dakika bekleteceğim sizleri .
[16/04/2022 03:37:36] Mustafa: teşekkürler
[16/04/2022 03:42:46] Aleyna: Mustafa bey ilgili birimin kontrolü sonrasında jackpoct patlatmalı oyunlarda anaparanızı 5 katı çekim yapabileceğiniz kuralı
tarafıma iletilmiştir.
[16/04/2022 03:43:06] Mustafa: o ne demek ?
[16/04/2022 03:43:20] Mustafa: ben ilk defa duyuyorum böyle birşey
[16/04/2022 03:43:40] Mustafa: ve kabul etmiyorum
Agent Aleyna bir dosya gönderdi: 1650069860790.png
[16/04/2022 03:45:19] Aleyna: Sitemizin en alt kısmında bulunan ”Bahis Hesaplaması”
bölümünden kontrol sağlayabilirsiniz.
[16/04/2022 03:45:33] Mustafa: iyi de ben yıllardır oyun oynarım
[16/04/2022 03:45:42] Mustafa: böyle bir saçmalık duymadım
[16/04/2022 03:46:03] Mustafa: kat oranları sadece kayıplar ile limitlendirilir
[16/04/2022 03:46:09] Mustafa: anapara ile limitlendirilmez
[16/04/2022 03:46:32] Mustafa: 5 katı kazanç için neden paramı riske edeyim
[16/04/2022 03:46:55] Mustafa: ben hayatımda böyle saçmalık duymadım
[16/04/2022 03:48:55] Aleyna: Site kuralları dışına maalesef çıkılamamak bu durum açık ve net bir
şekilde belirtilmiştir Mustafa bey
[16/04/2022 03:49:33] Mustafa: yani siz diyorsunuz ki, bizim sitemizde para kazanmak imkansız.
Çünkü diğer sağlayacılar zaten kötü
[16/04/2022 03:49:41] Mustafa: ben bunu kabul etmiyorum etmeyeceğim de…
[16/04/2022 03:49:49] Mustafa: bu konuşmayı kaydedeceğim
[16/04/2022 03:50:16] Mustafa: geri kalan bakiyem ne olacak silinecek mi ?
[16/04/2022 03:50:47] Mustafa: ben 500 TL yatırım yapıp kaybettim. 2. 500 yatırım yaptım.
[16/04/2022 03:50:52] Mustafa: yani çekebileceğim rakam 2500 TL mi
[16/04/2022 03:51:03] Aleyna: Kurallar belirtildiği gibidir Mustafa bey. Tutarınız çekilebilecek
miktara düşecektir.
[16/04/2022 03:52:27] Mustafa: valla hayatımda gördüğüm en kötü sitesiniz. Bir de arkadaşlarıma
tavsiye edeceğim demiştim.
[16/04/2022 03:52:55] Mustafa: ve çok sakin biriyim. İlk kez bu kadar sinirlendim.
[16/04/2022 03:53:12] Mustafa: 100 binlerce TL kaybettiğimde bu kadar sinirlenmemiştim
[16/04/2022 03:53:14] Aleyna: Çekim işleminiz için düzenlemesi gerekecek olan miktarınız sıraya
alınmıştır Mustafa bey.
[16/04/2022 03:53:25] Mustafa: hayır çekim yapmayacağım
[16/04/2022 03:53:27] Mustafa: iptal edin
[16/04/2022 03:53:45] Mustafa: İPTAL EDİn
[16/04/2022 03:55:03] Aleyna: Çekim yapmayacak mısınız Mustafa bey.
[16/04/2022 03:55:09] Mustafa: hayır dursun bakiyem
[16/04/2022 03:55:15] Mustafa: çekim yapmayacağım şu an
[16/04/2022 03:55:18] Mustafa: iptal edin
[16/04/2022 03:56:10] Aleyna: Çekim yapmasanız dahi bakiyeniz çekebileceğiniz miktara
düşecektir.
[16/04/2022 03:56:37] Mustafa: ben çekim yapacağım zaman düşerdi. Belki oynamaya devam
edecektim.
[16/04/2022 03:57:17] Mustafa: dolandırmanın resmi halini de görmüş olduk
[16/04/2022 03:57:23] Mustafa: bu yazıyı bütün forumlarda göreceksiniz.
Sohbet sona erdikten sonra not belgesi “[email protected]” e gönderilecektir.
[16/04/2022 03:58:06] Aleyna: Pragmatic alanında sağlamış olduğunuz kazanç zaten üst limittir
Mustafa bey.
[16/04/2022 03:58:27] Mustafa: ya arkadaş, 5 katı çekim dünyanın hiçbir sitesinde yok
[16/04/2022 03:58:47] Mustafa: 5 katı çekim için niye paramı riske edeyim
[16/04/2022 03:58:53] Mustafa: ya da oyuncular neden etsi
[16/04/2022 03:58:54] Mustafa: n
[16/04/2022 03:59:01] Mustafa: gerizekalı olmak lazım.
[16/04/2022 03:59:06] Mustafa: ayrıca ana para üzerinden sınır konulmaz
[16/04/2022 03:59:24] Mustafa: ancak bonuslara sınır konulur
[16/04/2022 04:00:13] Aleyna: Kurallar belirtilen ve size iletilen şekildedir Mustafa bey.
[16/04/2022 04:00:13] Mustafa: yani siz bir nevi beni dolandırmış oldunuz teşekkür ederim
[16/04/2022 04:00:39] Mustafa: yani sizin kuralnızda sizin sitenizde kazanmak mümkün değil
[16/04/2022 04:00:45] Mustafa: ayrıca
[16/04/2022 04:00:55] Mustafa: ben 500 TL’lik yatırımdan önce 500 TL daha yatırmıştım
[16/04/2022 04:01:07] Mustafa: şimdi örneğin ben size 5000 yatırım yapıp
[16/04/2022 04:01:17] Mustafa: 100 TL ile 10.000 TL kazansaydım
[16/04/2022 04:01:22] Mustafa: bana 500 TL mi verecektiniz
[16/04/2022 04:01:42] Mustafa: kayıp bonusu gibi çekim mi verecektiniz bana ?
[16/04/2022 04:02:06] Mustafa: madem kurala göre hareket ediyorsunuz benim yatırımım 1000 TL
dir
[16/04/2022 04:02:15] Mustafa: 5000 TL olarak girmeniz gerekiyor
[16/04/2022 04:02:51] Mustafa: eğer 5000 TL giremiyorsanız bakiyemi geri yükleyin çekim
yapmayacağım
[16/04/2022 04:03:00] Mustafa: 2500 TL yi ben yeri geliyor 1 ele atıyorum
[16/04/2022 04:03:11] Mustafa: çocuk oyunu gibi saçmalığa bak ya
[16/04/2022 04:05:24] Aleyna: Pragmatic alanında sağlamış olduğunuz kazanç üst limittir Mustafa
bey o bakiye artık kullanılamamaktadır. Çekim yapabileceğiniz miktar hesabınızda durmaktadır.
[16/04/2022 04:05:38] Mustafa: ya arkadaş ben 1000 TL yatırdım
[16/04/2022 04:05:42] Mustafa: neden 2500 çekebiliyorum
[16/04/2022 04:05:50] Mustafa: herşeyiniz faul
[16/04/2022 04:05:53] Mustafa: orada da sıkıntı var
[16/04/2022 04:05:57] Mustafa: 1000 TL yatırdım ben
[16/04/2022 04:06:02] Mustafa: bakın yatırmıma
[16/04/2022 04:06:06] Mustafa: 500 + 500
[16/04/2022 04:06:30] Aleyna: Son para yatırma işleminiz 500 TL’dir.
[16/04/2022 04:06:34] Mustafa: şimdi tek seferde deyin de ben de söveyim
[16/04/2022 04:06:40] Mustafa: ben şimdi 5000 TL yatırsaydım
[16/04/2022 04:06:43] Mustafa: kaybetseydim
[16/04/2022 04:06:48] Mustafa: sonra 100 TL yatırsaydım
[16/04/2022 04:06:53] Mustafa: bana 500 TL mi verecektiniz
[16/04/2022 04:08:20] Aleyna: Tekrar tekrar belirttiğim gibidir kurallar Mustafa bey bizler kuralları
sadece sizlere iletebiliriz ki site kurallarımızın takibi siz değerli üyelerimize aittir.
[16/04/2022 04:08:37] Mustafa: tamam sizinle anlaşamayacağız. Ben oyun oynamaya devam
edeceğim. Çekim yapmayacağım. İptal edin diye belirtmiştim
[16/04/2022 04:08:49] Mustafa: kestiğiniz rakamı geri yükler misiniz
[16/04/2022 04:08:54] Mustafa: çekim yapacağım zaman düşersiniz.
[16/04/2022 04:09:45] Aleyna: Maalesef kesilen rakam ile oyunlara geri dönemezsiniz Pragmatic
alanında ki üst kazancınızdır. O miktar ile oyunlara katılım sağlayamazsınız.
[16/04/2022 04:10:23] Mustafa: ne diyim Allah belanızı versin. Küfür sevmiyorum da
[16/04/2022 04:11:00] Aleyna: Kurallar açık ve nettir lütfen site kurallarımızı takip ediniz.
[16/04/2022 04:11:03] Aleyna: Sizlere yardımcı olabileceğim farklı bir konu var ise memnuniyetle
ilgilenmek isterim.
[16/04/2022 04:12:25] Mustafa: site memnun olur tabi. Önceki kayıplarımdan daha azını
ödüyorsunuz bana ama bir insanı 1 kez dolandırırsınız. Yarın da tüm forumlarda. Bu işin de peşini
bırakmam. Mavi kartım var. Mahkemede görüşürüz.
Sohbet sona erdikten sonra not belgesi “[email protected]” e gönderilecektir.
[16/04/2022 04:14:12] Aleyna: Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder bol şanslar dileriz.
[16/04/2022 04:14:29] Mustafa: bir de alay ediyor ya. Alayı göreceğiz kolay gelsin
Ziyaretçi görüsmeden ayrildi.
Görüsme sonlandirildi. (16/04/2022 04:14:32)

0
stronger007 5 ay 0 Cevaplar 158 görüntüleme 0

Cevap ver

Göz At
Göz At